Aici la Atelierul de Tarte, ne luăm angajamentul de a vă oferi nu doar mâncare delicioasă, ci și o atmosferă prietenoasă și ospitalieră.
Creativitatea lui Radu nu are limite, iar meniurile sale reflectă o fuziune armonioasă de arome și texturi. Are darul de a transforma ingrediente simple în capodopere culinare, evidențiindu-și pasiunea pentru gastronomie.
Cozonaci
Gustosi
Gustul autentic si calitatea
ne definesc
misiunea noastra
"Ne angajăm să oferim gusturi de excepție și calitate superioară în fiecare produs pe care-l creăm, păstrând tradiția vie și punând pasiune"
Radu Darie
chef
- Produse Naturale si Organice Alegeți calitatea și prospețimea naturală cu produsele noastre organice, pentru o experiență gustativă unică.
- Diversitate Gust Suntem mândri să vă aducem în lumea noastră de arome proaspete, unde tartele noastre delicioase sunt vedetele indiscutabile.
- Ingrediente de Calitate Meniul nostru bogat și variat este o adevărată declarație de iubire pentru gusturile autentice.
Comenzi Online
@AtelierulDeTarte
products-
TEL: 0756.141.688
Margherita con Prosciutto Cotto
Aluat dospit 48h (275g), roșii San Marzano (50g), mozzarella (100g), …51.00lei More Info -
TEL: 0756.141.688
Margherita Diavola
Aluat dospit 48h (275g), roșii San Marzano (50g), mozzarella (100g), …49.00lei More Info -
TEL: 0756.141.688
Margherita
Aluat dospit 48h (275g), roșii San Marzano (50g), mozzarella (100g), …45.00lei More Info -
TEL: 0756.141.688
La morte SUA
Rucola, mozzarella Fior di Latte, pancetta afumată, ciuperci la cuptor, …37.00lei More Info -
TEL: 0756.141.688
Rossa marinara
Aluat dospit 48h (275g), roșii San Marzano (50g), oredano (10g), …33.00lei More Info -
TEL: 0756.141.688
Formaggi Picanti
Cremă de brânză pecorino, mozzarella Fior di Latte, gorgonzola, grana …55.00lei More Info -
TEL: 0756.141.688
Quattro Formaggi Con Pere
Aluat dospit 48h (275g), pecorino fondue (cremă de brânzeturi: pecorino, …58.00lei More Info -
TEL: 0756.141.688
Amatriciana
Mozzarella Fior di Latte, roșii cherry, pancetta la cuptor, brânză …53.00lei More Info