Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.SC OPEN MINDS COFFEE CONSULTING SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, și implica acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

· OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

· OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii

· Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor

· Legea 365/2002 privind comerțul electronic

SC OPEN MINDS COFFEE CONSULTING SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://atelieruldetarte.ro/ și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului https://atelieruldetarte.ro/ imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC OPEN MINDS COFFEE CONSULTING SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC OPEN MINDS COFFEE CONSULTING SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul atelieruldetarte.ro este deținut de către SC OPEN MINDS COFFEE CONSULTING SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe https://atelieruldetarte.ro/ sunt produse și comercializare de SC OPEN MINDS COFFEE CONSULTING SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționă un produs.

PROMOȚIE 15%
Promoția de 15% aplicabilă anumitor produse din gama noastră (cozonaci) este valabilă până la 31.11.2023 în limita stocului disponibil. Vă mulțumim pentru înțelegere.